Банки для зберігання

329 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 8:30-19:00 сб-нд 9:00-16:30

  4. Показати ще...
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Для приготування поживних, ситних борошняних, круп'яних страв використовують крупи: вівсяну, гречану, рис, перлову, пшеничну, кукурудзяну, манну і суміші різних зернових компонентів.

Крупи з тривалим терміном зберігання повинні завжди бути в запасі.

Правильне зберігання сипучих продуктів заощадить час, сили, які потрібно витрачати на закупівлі в магазинах.

Скляні банки для продуктів: розміри та об'єми

Головною умовою зберігання великих запасів є сухе, прохолодне, місце, що добре провітрюється, і щільно закриті ємності.

Придбавши звичайну заводську упаковку цукру, борошна, рису, крупи і т.п., правильно буде перевантажити ці сипучі продукти в скляні ємності, що закриваються кришками.

Високі, вузькі скляні банки - найбільш поширені ємності для зберігання в домашніх умовах.

Можливість відстежувати кількість продуктів - ідеальна перевага прозорого скла.

Набір з 3 - 5 банок різних розмірів, виготовлений з міцного скла, підійде для зберігання як круп, так і кави, спецій. Однакові баночки набору, але різні за обсягом (маленькі ємності 0,1 літра, середні 0,7 і великі 1.5) ідеально зберігають аромат спецій, кави, чаю, захищають зернові, бобові від жучків, а сіль і цукор від вологи.

Скляні банки для зберігання сипучих продуктів: герметизація

Універсальною герметизацією скляних ємностей для зберігання є кришки, що відкидаються, з щільним затискачем і надійною прокладкою. Вони зручно відкриваються і легко закриваються, підходять і для тих продуктів, які потрібно провітрювати, і для тих, які потрібно зберігати в закритому місці.

Не гіршим варіантом будуть і кришки у вигляді звичайних пробкових, гумових ковпачків і багатооборотні з різьбленням, такі, як для консервування.

Новою технологією у сфері зберігання продуктів є вакуум - система. Вакуумні банки мають спеціальні кришки з вбудованим календарним механізмом, який дозволяє запам'ятовувати дату вакуумування.

Купуючи скляні ємності для зберігання сипучих продуктів, необхідно враховувати наступне: ущільнююче кільце "гумка" при значній, інтенсивній експлуатації зношується, відповідно, послабить обтиснення горла банки і погіршить герметизацію. В цьому випадку їх потрібно замінити.

Сьогодні асортимент банок величезний, оскільки обумовлений безліччю смаків покупців. Але основною вимогою була і завжди залишиться гарантована якість скла і практичний обсяг ємності.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон