Пензлики кондитерські у Сумах

22 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:30

Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Кондитерська пензлик - інструмент для прикраси тортів, тістечок та інших солодких мучних виробів.

Навіть починаюча господиня, маючи інструмент хорошої якості, зможе на власній солодкій випічці створити художню композицію з крему, глазурі, айсінгу або іншої мастики.

Якщо правильно вибрати кондитерське пристосування для крему, то технологічний цикл обробки солодких десертних виробів перетвориться в улюблену справу.

На що потрібно звернути увагу при виборі кондитерської пензлика?

  1. Щетина. Її матеріал може бути і натуральним і штучним, а форма буває широка, вузька, плоска, кругла.
  2. Ручка може бути виконана з дерева, сталі, пластика, нейлону, силікону. Форма також буває різною: класична рукоятка, кисть - піпетка, кисть - дозатор.

Яким має бути якісний кондитерський пензлик?

Зручністю, практичністю і простотою відрізняється кисть кондитерська з силіконовою щетиною. На сьогоднішній день такий пензлик популярний і найбільш затребуваний. Його плоска щетина краща за круглу, так як при намазуванні витрачається менше використовуваної маси продукту.

Силіконова щетина буває широкою і вузькою, може мати один ряд і більше.

Вузька застосовується для нанесення крему, глазурі на боки тортів, тістечок.

Широка швидше і краще наносить масло, маргарин або жир на дно форм для випічки, листи.

Щетину слід підбирати з урахуванням відповідної мети і особливостей роботи.

Переваги та недоліки кондитерських пензликів різних видів

Всі ручки кондитерських пензликів мають свої переваги і недоліки.

Екологічна дерев'яна ручка, як правило, має натуральну щетину. Але натуральна щетина не рахується найкращою. Догляд за таким пензликом повинен бути пильний (ретельне миття, обов'язкова сушка). Якщо цього не робити, то цвілі, грибка і деформації не уникнути.

Пластикова ручка дешева, але не витримує високих температур і недовговічна.

Металева з нержавіючої сталі довговічна, але від гарячих продуктів швидко нагрівається, працювати не комфортно.

Одним з нововведень є моделі зі знімною щетиною, у яких силіконові ручки виступають в ролі піпетки або дозатора. За допомогою легкого натискання масло або інша налита в кисть рідина потрапляє на щетину і потім за призначенням. Великим плюсом цих новинок є економне витрачання продукту і можливість використовувати вміст піпетки або дозатора без дотику з ним. Такі ручки, а також їх знімну щетину, можна кип'ятити, помістити в посудомийну машину.

Якщо ви часто випікаєте, то обзавестися одним або декількома кондитерськими пензликами корисно і необхідно.

Сьогодні торговельна мережа пропонує різний асортимент по дизайну і якості кухонних кондитерських пристосувань.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон