Креманки для морозива

13 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Креманка для морозива робить подачу улюбленого десерту оригінальним, демонструє переваги продукту з кращого боку, надає страві апетитного вигляду. Їх також використовують для кондитерських виробів, коктейлів, інших солодощів. Середній обсяг місткості становить 150 - 250 мл, чого достатньо для однієї порції.

Креманки для морозива: види, особливості

Зовні такі креманки нагадують чашки з високими конусоподібними або низькими стінками, на ніжках або без них. За характером застосування бувають одноразовими чи одноразовими. Одноразовий посуд застосовується у кафе. Вирізняється різноманітністю забарвлень, варіантів декору. Виготовляється із пластику або щільного картону із внутрішньою білою поверхнею. Переваги таких виробів:

  • простота використання;
  • привабливий зовнішній вигляд;
  • гігієнічність.

Багаторазові креманки роблять зі скла, нержавіючої сталі, кераміки або порцеляни. Металеві вироби не пошкоджуються під час випадкового падіння, не бояться зміни температур. Але через збільшену теплопровідність металу морозиво в них швидко тане. Більш зручні вироби зі скла. Їхні плюси:

  • Стійкість до низьких, підвищених температур.
  • Естетичний зовнішній вигляд (прозорі стіни дозволяють вигідно продемонструвати переваги страви).

Скляні креманки можна мити в посудомийній машині, вони не тьмяніють при використанні.

Порційні тарілочки для десертів з кераміки або порцеляни довше збережуть температуру продукту, тому морозиво виглядатиме в них привабливо, довго не розтане. При правильному догляді такий посуд прослужить тривалий час.

Вибір ідеальної креманки для морозива

Подача морозива - це мистецтво, в якому кожна деталь має значення, починаючи від самого морозива і закінчуючи обраною посудиною. Якщо ви шукаєте ідеальний варіант, то варто врахувати кілька важливих моментів.

  • Розмір і об'єм: оберіть виріб з достатньою місткістю, але не занадто великий, щоб зберегти  структуру та форму. Малі порційні креманки ідеально підходять для індивідуальних порцій, тоді як більші можуть бути зручними для подачі декількох порцій разом.
  • Матеріал: важливо підібрати саме той варіант, що витримає низькі температури без ризику тріщин та пошкоджень. Віддаючи перевагу скляним або керамічним видам.
  • Форма і дизайн:  глибокі креманки з вузьким дном можуть зберігати морозиво в охолодженому стані.
  • Ізоляція тепла: якщо ви плануєте подавати десерт на вулиці або в місці, де температура може підвищитися, варто обрати посуд з додатковою ізоляцією або подавати в скляних креманках, які швидше зберігають холод.

Обираючи креманку для морозива, пам'ятайте про комфорт, практичність та естетику. Ідеально підібрана посудина додасть ще більше задоволення та насолоди від споживання.

Купити креманки для морозива, желе, десертів, салатів за вигідною ціною можна у нашому магазині. У нас є великий вибір виробів зі скла, кераміки, порцеляни, інших матеріалів від перевірених виробників.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон