Креманки для десертів

25 товарів
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:30

  4. Показати ще...
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Креманки для десертів – вишуканий святковий посуд у вигляді порційних мисок невеликого розміру з високою чи низькою ніжкою. Використовується в урочистому чи повсякденному сервіруванні для подачі солодких, кремових або мусових страв, фруктів, морозива. Розрізняються за дизайном, формами, розміром, матеріалами виготовлення. Інші особливості даного посуду розглянемо докладніше.

Креманки для десертів: види, форми, матеріали

Для виготовлення креманок використовують гігієнічні, естетично привабливі матеріали: нержавіючу сталь, кераміку, фарфор, кришталь, скло, пластик та натуральну деревину.

  • Металеві вироби довговічні, стійкі до корозії, виглядають стильно та привабливо. Моделі деяких виробників йдуть із ложечкою в комплекті.
  • Керамічні, фарфорові креманки – витончені, елегантні, добре зберігають температуру, смак приготовлених страв, надають сервіруванню урочистого вигляду. Їхній мінус: висока ціна.
  • Кришталеві моделі відрізняються аристократичною прозорістю, осяяним блиском. Щоб такі пристрої довше зберігали привабливість, їх не можна мити гарячою водою, протирати тільки м'якою тканиною.
  • Скляні - естетичні, не схильні до пошкодження при контакті з абразивними речовинами. Витримують високу температуру, підходять для посудомийних машин.
  • Пластиковий посуд гігієнічний, легко чиститься, випускається в різних варіантах виконання. Застосовується у повсякденному сервіруванні.
  • Дерев'яні креманки мають оригінальний дизайн, що підходять для подачі національних страв. Вони міцні, довговічні, але вбирають запахи, темніють згодом.

За формою дані вироби бувають округлими (напівсферичними), квадратними, конічними, циліндричними або у вигляді звужених конусів. Напівсферичні креманки використовують для мусових десертів, викладання вершків. Квадратні зручні для подачі кремових десертів типу панна-котти, тірамісу. Конуси з розширеними краями застосовують для подачі желе чи фруктів. Креманки у вигляді невисоких циліндрів – для варення чи салатів. У вузьких конічних виробах, що формою нагадують келихи, подають молочні коктейлі.

Купити десертні креманки можна на нашому сайті. Також тут ви знайдете інший посуд для подачі желе, фруктів, салатів, морозива з богемського, опалового скла, порцеляни за вигідною ціною.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон