Виделка для устриць

1 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Усе частіше і частіше в наш раціон входять морські делікатеси, для їх споживання існують спеціальні прибори, наприклад, вилка для устриць.

Краби, омари, устриці, смачні і корисні входять в меню ресторанів і навіть в повсякденний раціон. Якщо ви вирішили поласувати цим оригінальним продуктом, то не намагайтесь розділити їх столовим ножем і виделкою. Ці предмети сервіровки будуть марними у даній ситуації. Не панікуйте, для таких випадків винайшли спеціальні прибори.

Отже, омара, наприклад, можуть подати як у гарячому, так і в холодному вигляді. Якщо гарячий, то тут вам пощастило, його розділяють на кухні ресторану. А ось до холодного подають щипці і виделку у вигляді спиці. Вилка для краба має два невеликих зубці.

Виделка для устриць, мідій і холодних рибних коктейлів це зручний та продуманий предмет, довжиною 10 см. Має три зубці, один з яких нагадує лезо консервного ножа.

Як же користуватись таким оригінальним предметом? Слід взяти її в праву руку, відділити м’ясо молюска від стінки широким зубцем, дістати устрицю і насолоджуватись делікатесом.

Такі незвичні, але деколи дуже потрібні предмети, ви зможете придбати в Інтернет магазинах, а перегляд фото в каталогах полегшить пошуки.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон