Сотейники для індукційної плити

57 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:30

  4. Показати ще...
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Обираючи сотейник для індукційної плити, варто зважати на загальні параметри посуду. Велику роль відіграє сам матеріал, товщина дна та інші властивості. Останнім часом саме такий тип техніки як індукція все частіше зустрічається на кухнях сучасних господинь. Тому і набирає актуальності питання − як зберегти і посуд, і саму варильну поверхню від несподіваних неприємних сюрпризів. Адже купуючи сотейник для індукційної плити, ви точно зацікавлені в необтяжливій експлуатації та довгому служінню обох складових кулінарного процесу.

Правила вибору

Як ви вже напевно знаєте, для такої нетипової плити важливо, щоб дно ємності володіло феромагнітними властивостями. Зазвичай виробники вказують на це спеціальним маркуванням. Якщо вам таки не попадається на очі дана позначка, то є швидкий спосіб перевірити все власноруч. Приставивши простий магніт до дна сотейника, ви одразу зрозумієте, чи підходить вам така ємність. Коли магніт легко притягується – це саме те, що підійде до індукційної плити.

Дно. В даному випадку, чим воно товстіше, тим краще. Вибирайте ємність, яка налічує від трьох до шести спеціальних шарів. Занадто тонкі стінки сотейника з часом можуть піддатися деформації і втратити правильний контакт з варильною поверхнею. Важливо пам’ятати, що діаметр дна має мати не більше 12см. Ідеальний низ сотейника складається з декількох частин:

  • феромагнітний шар;
  • алюмінієвий прошарок;
  • антипригарне покриття;
  • антидеформаційний диск для повного прилягання до поверхні плити.

Використовуючи таке потужне дно сотейника для індукційної плити, підбір матеріалу стінок перестає бути принципово важливим. Проте, рекомендованим посудом для таких варильних поверхонь є нержавіюча сталь, чавун та емаль. Сотейники з кераміки обділені особливими властивостями, без яких індукція не зможе навіть розігріти їжу.

Якщо слідувати загальним правилам догляду за цим типом плити та спеціально обраним посудом, готування домашніх страв принесе не лише кулінарну, а й естетичну насолоду.

 

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон