Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Кавник — спеціальний кухонний посуд, що використовується для подачі кави. Він дещо менший, ніж заварювальний чайник, має довгий носик та товсті стінки, що довго зберігають температуру ароматного напою. У каталозі інтернет-магазину APC представлені чайники, френч-преси, чайні сервізи та кавоварки різних видів. Далі ми розповімо, які важливі параметри варто врахувати при купівлі того чи іншого приладдя.

На що звернути увагу при виборі заварника для кави

Сьогодні найпопулярніший вид кавника — френч-пресс (французький прес). В такому заварнику кава готується імерсійним методом: промолота кава занурюється в воду, настоюється і фільтрується. На виході ми отримуємо міцний і ароматний напій з м'яким, насиченим смаком. Кава, приготована у френч-пресі, зберігає максимум корисних речовин. При виборі його спирайтеся на наступні рекомендації:

  • Об’єм колби повинен відповідати кількості споживаної за один сеанс кави, оскільки напій потрібно вживати свіжим.
  • Фіксація всіх елементів, включаючи тримач, поршень і колбу, повинна бути надійною.
  • Кращий матеріал поршня — нержавіюча сталь. Колба повинна бути з термостійкого ударостійкого скла.

Як вибрати заварник для чаю

Для приготування чаю і кави використовується різне кухонне начиння. Чайник відрізняється від кавника в таких моментах:

  • Розташування носика. У чайника носик прикріплений біля дна, щоб отримувати більш міцну порцію заварки. У заварника для кави носик вгорі, завдяки чому при переливанні кавова гуща залишається всередині.
  • Товщина дна. Для заварювання кави бажане товсте дно.
  • Фільтр. У чайників в носику встановлюються спеціальні фільтри, що перешкоджають попаданню листя або гілочок чаю в чашку.
  • Висота. При варінні кави потрібно строго дотримуватися температурного режиму. Річ у тому, що кавові масла розпадаються при температурі вище 95 градусів, а велика висота кавника дозволяє цим маслам накопичуватися зверху, де при правильному варінні температура не перевищує критичних значень. Напій виходить смачним, ароматним і корисним.

Користь чаю для людського організму неможливо переоцінити, особливо якщо він якісний і правильно заварений. Напій зігріє, підніме настрій, посилить увагу і дасть заряд бадьорості на цілий день. Щоб чай розкривав свої властивості повністю, необхідно правильно підібрати чайний заварник. Рекомендуємо звертати увагу на такі моменти:

  1. Матеріал корпусу. Найбільш поширені варіанти — порцеляна, жаростійке скло і метал. З естетичної та функціональної точки зору найкраще підходить фарфор. Такий заварник довго тримає тепло, що дозволяє заварювати навіть крупнолистові види чаю.
  2. Обсяг заварника. Залежить від того, скільки людей в родині. Для 2-3 осіб оптимально купувати чайник на 1 літр. Важливо пам'ятати, що чай п'ють свіжим, тому заварювати його в великих обсягах заздалегідь немає ніякого сенсу.
  3. Виробник. Репутація бренду важлива в питаннях ергономіки і якості використовуваних матеріалів. Найбільш респектабельні з них: Cmielow, Tescoma, Leander, Wilmax і BergHOFF.

А щоб зробити церемонію чаювання ще більш приємною, варто звернути увагу на чайні сервізи, що включають також набір витончених чашок, з яких пити більш приємно і зручно.

Якщо в процесі вибору виникнуть додаткові питання, звертайтеся за вказаними на сайті номерами телефонів. Наші менеджери люб'язно нададуть всі необхідні відомості, допоможуть оформити замовлення, підкажуть способи оплати й варіанти доставки сервісами Укрпошта, Нова пошта по Україні.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон