Каструлі для індукційних плит

175 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:30

  4. Показати ще...
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Каструлі для індукційних плит набирають все більше популярності серед господинь у всьому світі. Вся справа в тому, що стандартна індукційна плита - це екологічне і довговічний виріб, яке автоматично вимикається в той момент, коли ви зняли кухонний посуд з її поверхні. І ризик пригорання страви на такій плиті зовсім невеликий, а це вже велика ймовірність того, що вам не захочеться повертатися до більш традиційним варильних поверхонь.

Каструля для індукційної плити: правила вибору

Вибираючи кухонне приладдя для роботи з таким специфічним обладнанням, потрібно обов'язково врахувати кілька моментів, які дозволять уникнути поломок під час експлуатації:

  • Діаметр. Діаметр каструлі повинен відповідати діаметру зони дії нагріву, інакше їжа буде нагріватися нерівномірно, а від цього і якість готової страви істотно постраждає.
  • Якісний матеріал та правильний склад. Вам краще купити каструлю для індукційної плити з дном з феромагнітного матеріалу.
  • Товсте багатошарове дно. Такий показник підійде для будь-якої каструлі, оскільки істотно продовжить термін її експлуатації, але якщо ми говоримо про індукційні плити, то тут цей момент є дуже навіть принциповим та обов'язковим.
  • Маркування. Обов'язково шукайте в інструкції інформацію про те, що даний товар - це каструлі для індукції.
  • Окремий набір посуду для індукційної плити. Якщо ви такий придбали, то використовуйте виключно за призначенням, інакше можете зіпсувати виріб, і він втратить свої початкові експлуатаційні та технічні властивості.

З чого роблять каструлі для індукційних плит?

  1. Чавунні каструлі відрізняються високою міцністю та добре розподіляють тепло. Такий матеріал максимально безпечний, але в ньому краще не зберігати готові страви.
  2. Каструля індукційна з нержавіючої сталі дуже популярна серед споживачів. Нержавійка - це універсальний, міцний матеріал, який відрізняється високою міцністю та стійкістю до окислення, тому завжди актуальний на будь-якій кухні.
  3. Емальована сталь відрізняється практичністю і різноманітністю забарвлень. Вона не вбирає запахи і не боїться кислот, але навіть після невеликих пошкоджень її краще утилізувати та більше не використовувати.
  4. Мідь - благородний метал, який вимагає спеціального догляду та відрізняється високою вартістю.

Якщо ви вирішили купити посуд для індукційних плит, то вам варто відмовитися від алюмінію, незважаючи на всі його переваги. У нього відсутні будь-які магнітні властивості.

Купити індукційну посуд ви можете на сайті інтернет-магазину ars.ua. Тут представлений широкий асортимент продукції з можливістю оформити замовлення всього в кілька кліків. Ви завжди зможете присвятити час, що звільнився експериментам на кухні.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон