Форми для піци

18 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:30

Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Форми для піци – функціональний пристрій, який спрощує процес готування такої популярної випічки. Вони представлені в широкому асортименті різновидів, що дозволяє створити страву максимально наближену до італійських канонів.

Особливості форм для приготування піци

Деко і формочки, на яких випікається піца, відіграють важливу роль у її кінцевому зовнішньому вигляді та смакових якостях. Вибір правильного пристосування дозволить щоразу досягати найсмачнішого результату. За рахунок ергономічного дизайну запікання тіста з начинкою на формі відбувається максимально рівномірно. Особливо якщо за основу взято рецепти італійської кухні, що вимагають тонкого розкочування та великої кількості начинки. Спеціальні типи дека запобігають швидкому охолодженню страви, і за рахунок естетичного зовнішнього вигляду можуть використовуватися для його подачі прямо на стіл.

Форма для випікання піци має кілька різновидів:

  • круглу;
  • квадратну;
  • прямокутну;
  • нестандартну – трикутну чи фігурну.

Також класифікація форм здійснюється залежно від їхньої глибини, діаметра та матеріалу виготовлення. Подібні параметри мають бути враховані при виборі. Для приготування класичної піци підійдуть вироби з діаметром 31-32 см. Форми з діаметром до 50 см використовуються для великих компаній. Глибина листа визначає, чи можна на ньому готувати тонке тісто з мінімальною кількістю начинки, або навпаки, ситну та пишну піцу.

При створенні форм і дек застосовують чавун, алюміній, сталь, скло та кераміку. Внутрішня поверхня такого кухонного начиння покривається тефлоном і антипригарним шаром, що виключає пригорання та прилипання тіста. Кожен тип матеріалу відрізняється експлуатаційними характеристиками, що потрібно враховувати перед покупкою. Універсальність форм для піци допускає їх використання як на домашній кухні, так і в закладах громадського харчування, що спеціалізуються на її випіканні.

У нашому інтернет-магазині представлений широкий асортимент виробів для випікання піци, рулетів, пончиків, гамбургерів та великої кількості різноманітних солодощів та здоби. В наявності форми в декількох розмірних варіантах, з нержавіючої сталі, скла, силікону, чавуну, від найкращих виробників кухонного начиння Китаю, Чехії, України та Франції.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон