Форми для печива

48 товарів
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:30

  4. Показати ще...
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Форма для печива має бути в арсеналі кожної господині та шанувальників домашньої випічки. З її допомогою можна надати тісту певного вигляду за лічені секунди, що спрощує процес приготування кондитерських виробів, і робить його більш комфортним.

Особливості форм для печива

Асортимент подібних пристроїв включає різноманітні моделі, що дозволяють випікати печиво до певної події в її тематиці, або найнезвичайніших форм і видів.

Такі кухонні аксесуари поділяються на дві групи залежно від своїх властивостей та призначення. Перший тип становить цілісні моделі, з безліччю відсіків в одному стилі, і в залежності від матеріалу може використовуватися не тільки для формування печива, але і його випікання в духовці. Кожен різновид має свої властивості та переваги, що необхідно враховувати при виборі.

Також класифікація форм для випічки здійснюється в залежності від матеріалу, з яких вони виконані. За таким критерієм форми для приготування печива з різним дизайном бувають:

  • Силіконові – мають стійкість до високих температур, що допускає їхнє розміщення в духовці. При нагріванні не виділяють токсичних речовин і не змінюють смакові властивості кондитерських виробів, забезпечують рівномірний прогрів тіста.
  • Чавунні – трохи застарілий варіант, який перевірений часом за рахунок високої міцності та швидкого нагріву. Завдяки подібним якостям виключає ризик сирого тіста та його підгоряння.
  • Керамічні – поєднують у собі стильний зовнішній вигляд та здатність витримувати будь-яку температуру. Сприяють рівномірному пропіканню печива та завдяки товстим стінкам оберігають його від пригорання.
  • Алюмінієві - бувають одноразові та багаторазові, з рифленими краями або гладкі. Тонкість стін прискорює процес приготування солодощів.
  • Пластикові – застосовуються виключно на етапі формування виду печива через відсутність термостійкості. Завдяки гладким і рівним стінкам відбувається швидке відлипання тіста, що позитивно позначається на зовнішньому вигляді виробів перед відправкою в духову шафу.
  • Сталеві – створюються з нержавіючої сталі, яка відрізняється зносостійкістю, міцністю та довговічністю. Мають невелику вагу, здатність протистояти поглинанню сторонніх запахів, і добре тримають форму тіста.

Вирубки для печива використовуються після розкочування тіста для вирізання різних форм. Вони представлені як у форматі одиночних виробів, так і у складі лист-форм, що прискорює підготовку необхідної кількості здоби перед випіканням.

У нашому інтернет-магазині представлений широкий асортимент вирубок та форм для випікання печива. Також є пристосування для кексів, круасанів, мафінів, вафель, пирогів та інших типів кондитерських виробів, які полегшать процес їх приготування.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон