Форми для кексів

52 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:30

  4. Показати ще...
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Форма для кексів - багатофункціональний пристрій, який спрощує приготування подібних ласощів. Від її якості безпосередньо залежить, як пройде процес випікання, і який вигляд матимуть кондитерські вироби на фінальному етапі.

Особливості форм для кексів

Посуд для випікання кексів відрізняється збільшеними розмірами та наявністю рельєфних боків у класичному виконанні. Основні характеристики форм залежать від матеріалу, що використовується при їх виготовленні.

Популярними пристроями для випікання кексів вважаються:

  • Силіконові – мають цільну або окрему конструкцію, яка забезпечує легке вилучення кексів зі збереженням їх привабливого зовнішнього вигляду. Здатні витримувати температурний діапазон від -41 до 230 градусів, що дозволяє їх застосування як для випікання, так і заморозки. Вироби представлені в широкому асортименті кольорів і не вимагають постійного змащування стінок і дна.
  • Скляні – виконані з жароміцного скла, стійкого як до високих, так і до низьких температур. Добре утримують тепло, і дозволяють контролювати готовність випічки та її стан через прозорі стінки.
  • Паперові – одноразові вироби, в яких можна не тільки випікати, а й подавати кекси до столу. Сприяють збереженню первозданної форми тіста та забезпечують рівномірне готування. За рахунок відсутності необхідності зіткнення кондитерського виробу з руками є ще й найбільш гігієнічним посудом.
  • Тефлонові - відрізняються антипригарними властивостями та можуть використовуватися в температурному режимі понад 200 градусів. Найчастіше оснащуються знімним дном, що спрощує процес випікання з форми.
  • Керамічні – різновид універсального посуду, який можна застосовувати при приготуванні кексів як у духовці, так і мікрохвильовій печі. За рахунок товстих дрібнопористих стінок місткості з кераміки рівномірно розподіляють тепло, забезпечуючи якісне приготування випічки.
  • Алюмінієві – практичні форми зі швидким прогріванням, що прискорює процес приготування ласощів. Часто доповнюються антипригарним покриттям, що оберігає від підгоряння тіста і мають невелику вагу.
  • Сталеві – виконані з нержавіючої сталі, що відрізняється високою міцністю, довговічністю та міцністю. За рахунок тонких стінок сприяють швидкому випіканню навіть за мінімальної температури. Швидкість нагріву залежить від типу металу – світлий прогрівається повільніше, ніж вироби із темної сталі.

При виборі конкретного різновиду форм для кексів необхідно враховувати діапазон температур, спосіб випікання, і на скільки порцій вони розраховані. У нашому інтернет-магазині можна замовити пристосування для випічки з діаметром від 7 см до 25 см. Також є форми для маффінів, круасанів, печива, пирогів, пончиків і ще десяти різновидів кондитерських і здобних виробів.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон