Форми для тартів

10 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Форми для тартів - це спеціальне кухонне приладдя з невеликими бортиками, яке використовується для приготування різних відкритих пирогів з листкового, рубленого, пісочного тіста. Тарт буває десертом із солодкою начинкою, або ж основною стравою з пікантними солоними інгредієнтами. Така випічка може бути приготована з різними видами фруктів, ягід, овочів, сиру, м'яса або риби.

Дана продукція випускається різного розміру, діаметра, а також форми (кругла, овальна, квадратна, прямокутна, фігурна). Продаються товари даної категорії поштучно, або ж наборами.

Форма для тарта має ряд переваг

  • легкість використання;
  • рівномірність пропікання випічки;
  • можливість створення різноманітних кулінарних шедеврів;
  • естетичний вигляд;
  • простота у догляді;
  • довговічність.

Для виготовлення продукції даної категорії використовують такі матеріали:

  • силікон - характеризується чудовою гнучкістю, легкістю очищення та зберігання, можливістю використання без змащування маслом;
  • кераміку - добре утримує тепло, що сприяє рівномірному випіканню коржів; 
  • метал - такий посуд характеризується відмінною міцністю, надійністю, підходить для багаторазового використання, забезпечує рівномірне прогрівання, він не деформується, стійкий до високих температур та корозії. 

Види форм для тартів

  • без дна, зі знімним дном - спрощують процес виймання випічки,  вона залишається цілою та неушкодженою;
  • перфоровані - на борту або на дні мають безліч дрібних отворів, така структура посудини сприяє безперервній циркуляції повітря під час приготування та випаровуванню зайвої вологи, залишаючи тісто ідеально хрустким, випічка до такої посудини не пригорає, пропікається рівномірно та швидко;
  • рифлені - особливі краї посуду створюють особливий зовнішній вигляд випічки;
  • роз’ємні - сприяють виготовленню акуратних та привабливих коржів, які легко виймаються.

Форми для тартів мають широку сферу використання. Їх застосовують у домашній кулінарії, пекарнях, кондитерських і ресторанах. Вони дозволяють створювати різноманітні види тартів, пирогів і кексів з різними начинками та декораціями.

Основні рекомендації щодо використання форм для тартів

  1. Важливо ретельно розгорнути тісто, рівномірно розподіляючи його по дну і боках форми.
  2. Не забувайте перед використанням змастити виріб невеликою кількістю масла для запобігання прилипанню тіста.
  3. Важливо не залишати пустот у формі, заповнюючи її повністю начинкою.
  4. Дотримуйтесь рекомендацій щодо температури та часу приготування кулінарного виробу, це допоможе досягти оптимального результату.
  5. Після приготування пирога дайте йому трохи охолонути, перш ніж виймати його з форми.
  6. Після використання форму слід ретельно вимити та добре просушити. 
  7. Зберігайте посуд у сухому і прохолодному місці, уникайте впливу прямого сонячного світла та надмірної вологості.

Купити форму для тарта можна на сайті нашого інтернет-магазину різноманітного матеріалу та особливостей. Ми пропонуємо лише високоякісну продукцію відомих та перевірених торгових брендів за вигідною ціною.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон