Форми для випікання

187 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:30

  4. Показати ще...
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Форми для випікання використовуються професійними кухарями в їдальнях, ресторанах, і в домашніх умовах. Для їх виробництва беруться нешкідливі для здоров'я людей матеріали. Моделі бувають різного об'єму, розміру. Деякі з них закриваються на замок. Така розбірна конструкція виробів дозволяє швидко витягати готовий продукт не пошкодивши його.

Особливості форми для випікання

Оптимальні розміри

Діаметр форм може бути маленьким, розміром всього лише 10-12 см і дуже великим – 24 см. Висота стін виробу робиться різною, що потрібно врахувати при виборі. Знімне дно легко відмити від прилипання тіста. Деякі моделі миються в посудомийній машині. Форма для пасок робиться спеціально високою. Її діаметр можна вибрати на свій розсуд. Вигідно купувати набори різного розміру.

Популярністю користується висока форма, яку можна успішно застосувати для приготування торта, пирога або хліба. Вироби розраховані на тисячі циклів нагріву та охолодження. Виконане товсте антипригарне покриття перешкоджає прилипанню, підгоряння тіста.

Покриття

Деякі вироби захищені мармуровим антипригарним покриттям. У їх виробництві використовується вуглецева сталь, яка зовні обробляється емаллю. Моделі з осередками дають можливість готувати відразу кілька мафинів, кексів. Вартість більшості виробів невисока, вони доступні кожному. Ціна форми для запікання залежить від особливостей її конструкції. А також від її розмірів і складності технології виробництва.

Матеріали виготовлення форм для випікання

Усі вироби виготовлені з відбірної та високоякісної сировини, а саме:

  • сталь нержавіюча або вуглецева;
  • силікон;
  • скло ;
  • кераміка та порцеляна.

Це матеріали гідної якості. Вони не вступають в хімічну реакцію з різними інгредієнтами, лугами та кислотами. Вони найчастіше використовуються у виготовленні форм для духовок. Вони застосовуються кухарями в усьому світі для приготування пирогів і тортів, піци і великої кількості інших самих різних страв.

Високою міцністю і зносостійкістю відрізняються керамічні, скляні та порцелянові форми для випічки. Вони підходять для приготування більшості видів страв. Керамічні стінки рівномірно нагріваються, продукт готується по-особливому. Скло не боїться високих температур. Фарфор виглядає привабливо, оформляється яскраво і стильно.

Дно деяких моделей універсальне. Воно може бути виконане одночасно з декількох видів матеріалів. Часто використовується скло і сталь, силікон. За такими виробами легко, швидко і просто доглядати. Вони прослужать багато років при самому інтенсивному застосуванні на виробництві.

Більшість виробів можна подавати на стіл, не виймаючи з нього готового блюда. Всі вони відрізняються функціональністю, безпекою, мають сертифікати якості. При необхідності допомогу у виборі форми потрібного діаметру, розміру, виконану з матеріалу, придатного для печі клієнта, нададуть менеджери інтернет-магазину.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон