Виготовлена форма для льоду може бути з силікону, скла, пластмаси. Вона розрахована на приготування різної кількості кубиків, кульок замороженої води, соків, желе. Всі представлені в інтернет-магазині кухонні вироби сертифіковані, безпечні для здоров'я людей.
Форма для льоду - характеристики
Силіконова форма для льоду кубики продається з кришкою і без неї. Такі вироби використовують для різних цілей. Поліетиленова кришка при низькій температурі не змінює розмір, не перестає бути гнучкою, легко знімається. В її конструкції передбачено клапан, за допомогою якого можна налити рідину не знімаючи її, що допоможе уникнути її розлиття при перенесенні.
Зручна у використанні форма для льоду кульки з силікону з багатьох причин. Вона підходить і для випічки. Розроблена велика різноманітність варіантів оформлення, забарвлення виробів. Рідина можна заморозити у формі найрізноманітніших фігур, тварин, серця. Силікон витримує температуру -25 і +250 градусів. Він коштує недорого.
Пластикові та силіконові форми не токсичні, не виділяють шкідливих речовин, не вступають в реакцію з рідинами, не вбирають запахів. Вироби для приготування льоду виготовляють різної довжини, ширини і глибини. З силіконової форми легко витягувати заморожену рідину. Вона вивертається навиворіт і при цьому не пошкоджується. Виріб легко очищати, можна мити в посудомийній машині.
Переваги сучасних форм для льоду:
- безпечні і довговічні;
- недорогі, оформлені яскраво, привабливо.
Силікон швидко остигає і передає рівномірно низьку температуру рідини. Прямокутні форми у вигляді валізи дозволяють приготувати шість шматків льоду імітують пістолети, інші фігури.
Особливості форм для приготування льоду
Популярністю користуються форми для льоду, виготовлені в одному виробничому циклі, за технологією спільного лиття відразу двох різних матеріалів. Завдяки такому підходу виробник зміг виготовляти складні деталі. Форма пальчики на 7 комірок дозволяє заморозити рідину у вигляді паличок.
Вона виготовлена з безпечного харчового пластику. Він міцний і еластичний. Матеріал не пористий, тому не вбирає вологу. Такого роду пластик зберігає гігієнічні властивості при морозі в -10 і при +60 градусах. Його використовують для заморожування рідин і для приготування шоколадних цукерок, желе, десертів. Глянцеві стінки легко очищаються водою.
Силіконові форми рекомендується змащувати жиром тваринним або рослинним маслом. Робити це потрібно всього лише один раз. У неї можна завантажити тісто і запекти його в мікрохвильовці. Універсальні форми для льоду сподобаються будь-якому кухареві. Силікон боїться абразивних речовин, з нього не потрібно виколупувати лід ножем.
Форму з нього можна згорнути і покласти в ящик. Вона не займе багато місця. Щоб отримати кваліфіковану допомогу у виборі форми для льоду, можна звернутися до менеджерів інтернет-магазину за допомогою.