Кухонні ножиці

14 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Послуги
    Експрес-доставка до 2-х годин
    Доставка замовлень вагою до 3 тонн у місті Тернопіль.
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Кухонні ножиці – незамінний у господарстві інструмент, який знадобиться кожній господині. За конструкцією кухонні моделі схожі на стандартні, за винятком збільшеної товщини руків'я і сильно загострених лез, які легко справляються зі складною роботою (відрізанням плавників, хребтової частини у риби, розрізанням щільних картонних упаковок).

Кухонні ножиці: види, особливості

За способом використання ножиці для кухні бувають:

  • Універсальні. Їхні леза мають симетричну форму, ручка виготовлена ​​з пластику. Ножиці цього типу використовують для розрізання картонних упаковок, нарізки макаронних виробів.
  • Для кришок пляшок чи банок. На внутрішній частині таких виробів присутні зазубрини.
  • Фруктові, для акуратної нарізки фруктів будь-яких видів.
  • Рибними. З укороченими лезами витонченої форми, оснащеними міцними ручками кільцеподібного типу, що витримують посилені навантаження. З вигином на ручці. Для спрощення очищення від луски, дрібних кісток інструмент легко розбирається.
  • Для зелені. У їх конструкції є від трьох до п'яти лез, з'єднаних між собою. Ручка пофарбована у зелений колір.
  • М'ясними. Їхні міцні леза, виготовлені із загартованої сталі, мають злегка вигнуту форму. На ручках присутні рельєфні вставки, що покращують захоплення. Усередині лез є виїмка для обробки великих кісток.
  • Для піци. З їх допомогою розрізають вироби із тонкого листового тіста. На нижній частині леза є накладка у вигляді лопатки для перенесення шматочків із загальної тарілки на окремі.

Для виготовлення кухонних ножиць застосовуються міцні метали на основі сталі, посиленої хромом, ванадієм, марганцем або нікелем. Ручку виробів роблять із пластику, силікону, гуми, бакеліту.

Як вибрати кухонні ножиці

При покупці кухонних ножиць варто звернути увагу на їхню конструкцію, довжину лез, матеріал руків'я, різальної частини. Щоб переконатися, що інструмент буде зручним у використанні, його приміряють у руці.

Оглядаючи зовнішній вигляд виробу, необхідно перевірити якість кріплення половинок ножиць. Краще, якщо це буде гвинт, а не заклепка, тому що в першому випадку дві частини простіше відокремити один від одного при очищенні або заточенні.

Купити кухонні ножиці від перевірених виробників із пластиковими, бакелітовими, металевими ручками можна у нашому магазині.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон