Ножі для устриць

2 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Якщо ви гурман і шанувальник морепродуктів, то ніж для устриць має посісти почесне місце на на кухонній полиці. Устриці їдять і сирими, і вареними, і тушкованими, але в будь-якому випадку спочатку треба відкрити мушлю. Для цього розрізають м’яз, який знаходиться у верхній третині тіла тварини і стягує стулки докупи. Цю операцію краще робити спеціальним клинком, інакше ризикуєте поранитись.

Особливості будови ножа для устриць

  • коротке товсте лезо з гострим кінчиком, краї ж не заточуються.
  • довжина рукоятки на третину довша ріжучої частини.
  • наявність захисної гарди між лезом і держаком.

Розрізняють клинки для крупних ї середніх мушель — довжина леза 7-8 см, і для дрібних — 5-6 см.

Матеріал виготовлення

  • Лезо
    нержавіюча сталь,
    високовуглецева сталь.
  • Ручка
    дерево,
    пластик,
    сталь. Характерно для литих клинків.

В інтернет-магазинах пропонують широкий вибір ножів для устриць. В Києві такі кухонні прибори можна купити в мережі магазинів АРС. Ціни коливаються від 82 до 250 грн.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон