Ніж для різання тіста – спеціальний прилад, що дозволяє спростити роботу з ним. Виріб призначений для оброблення пружної консистенції продукту, його фігурної нарізки та створення різних форм.
Особливості ножів для тіста
Однозначно варто ніж для нарізки тіста купити як кулінарам-початківцям, так і досвідченим пекарям. За допомогою виробу можна покращити естетичність випічки, прискорити процес приготування інгредієнтів для випікання різних видів заготовок з подальшим застосуванням у стравах національної та закордонної кухні.
Залежно від конструкції та призначення ножі для тіста діляться на кілька різновидів:
- класичні – складаються з довгого гострого леза із заточенням та ручкою, дозволяють рівномірно розділяти заготовки з тіста;
- з подвійним круглим лезом – призначені для формування країв, та використовуються при ліпленні напівфабрикатів;
- для локшини – оснащені 5 лезами у стандартному виконанні та руків'ям, що дозволяє одночасно розділяти розкочений пласт тісту на відповідну кількість рівних смужок;
- ролери – мають валик, що обертається, який формує із тіста різні геометричні фігури;
- ніж-скребок – відрізняється наявністю вимірювальної шкали, що дозволяє нарізати тісто з певною довжиною шматків;
- ніж-струна – призначений для ідеально рівної нарізки бісквітів на потрібну кількість коржів у холодному чи гарячому вигляді;
- фігурний ніж - підходить для фігурного нарізування тіста при приготуванні локшини та пасти.
Купити ножі для нарізки тіста у нашому інтернет-магазині можна з доставкою по всій Україні та за доступною ціною. У каталозі представлений широкий асортимент приладів для різання хліба, піци, сиру, риби, м'яса, різноманітних фруктів та овочів.