Ніж для різання масла — необхідний елемент не тільки для професійної кухні, але й для домашнього вжитку.
Особливості ножа для масла
Серед основних характеристик варто виділити:
- коротке (8-10 см) широке лезо;
- загнутий кінець клинка;
- іноді зубчастий край для рельєфу;
- пластикова чи сталева ручка довжиною 8-10 см.
Застосування цього столового приладу:
- намазування на хліб;
- перенесення крему на коржі при складанні торта;
- створення бутербродів з рельєфом та різними начинками.
Популярні варіанти
Великою популярністю користуються такі різновиди:
- Звичайний. Використовується власне для намазування масла чи інших продуктів на хліб.
- Декоративні. Клинок дугоподібної або у вигляді грабельок форми; призначення — створити рельєф на бутерброді чи кондитерському виробі.
- Столовий. Незамінний при сервіруванні столу, часто продається наборами з однаковим дизайном ручки.
Ціни та виробники в каталозі АРС
При виборі необхідного вам ножа для масла радимо звернути увагу на пропозиції чеського виробника кухонного посуду Tescoma, де в лінійці Presto пропонується два варіанти: з білою та чорною пластиковими ручками, модель з коротким лезом від 90 грн, з довшим — від 100. Матеріал: нержавіюча сталь.
Купити кухонний ніж можна в інтернет-магазині АРС. У нас найкращі товари для дому та доступні ціни.