Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Якщо підходити до питання про їжу та поживні цінності страв з наукової точки зору, то найважливіше знати способи приготування їжі і правильно їх застосовувати.

Великі світові шеф - кухарі при створенні своїх страв практично все роблять вручну. При змішуванні, збиванні інгредієнтів майже не користуються електричними приладами, продукти збивають кухонними вінчиками.

Для приготування кондитерських виробів і інших страв в кожному будинку повинні бути хороші, якісні вінчики для збивання.

Дуже важливо, щоб вінчик для збивання був не тільки зручним у використанні, але і естетичним, а також придатним для миття в посудомийній машині.

Тим, у кого виникло питання покупки вінчика для збивання яєчних білків і вершків у піну, слід вибирати невелику модель з двома петлями і, бажано, сталевий. Це ідеальний вінчик для збивання яєць, інгредієнтів для заправок, майонезу, гірчиці та інших невеликих порцій.

Збивалка більшого розміру (від 26 см) стане в нагоді для об'ємного посуду для замішування тіста, змішування різних мас інгредієнтів.

При визначенні форми важливо знати основні типи:

  • вінчик спіральний - кухонне начиння, характерне для радянських часів, прості спіральні завитки з металу, зібрана на ручці з дерева, в сьогоднішній час такі практично не випускаються;
  • вінчик петельний у вигляді краплі. У конструкцію входить дві або більше петель довільної конструкції, розкидані хаотично, закріплені на ручці. Ця сучасна форма кухонних вінчиків практична, легка в роботі, і найголовніше ефективна (зайвих рухів не знадобиться, а маса швидко і повітряно буде збита).

Професійні прилади цієї форми можна розпізнати за товстими петлями, скрученими специфічним рядком, призначені для щільного розмішування.

Оригінальна колотівка конструкції (каплевидної петлі) з вібруючими кульками на кінці має великий попит завдяки збиванню повітряних кондитерських виробів.

Вінчик для збивання молока - ручний капучинатор - з максимальною швидкістю збиває молоко в стійку пінку.

Більшість кухонних вінчиків добре справляються з гарячими інгредієнти, не псують дно і стінки посуду. Вони сучасні, практичні і універсальні.

Сталевий вінчик буде служити довше, але в роботі досить шумний, може подряпати тару (крім скляної та керамічної). Силіконові, нейлонові вироби славляться якістю, різноманітністю і простотою.

Сподіваємося, що наші поради допоможуть вам визначитися з покупкою вдалої моделі.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон