Виделки для м'яса

19 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:30

Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Виделка для м'яса сервірувальна — те пристосування, яке може значно оптимізувати приготування їжі.

Якщо приготування страви приносить задоволення, значить процес організований правильно.

Кілька порад при покупці сервірувальної виделки

  • Підбираючи виделку для м'яса, особливо якщо у вас в планах немає покупки декількох таких аксесуарів, зверніть увагу на більш універсальні моделі з середньою довжиною ручки та зубців. Такі пристосування підійдуть не тільки для того, щоб вийняти та перекласти готовий шматок м'яса з води, але також і для того, щоб привернути м'ясо, рибу, шинку на сковороді.
  • Якщо вам потрібна вилка для барбекю, щоб перевертати шматочки м'яса, рибу, ковбаски, то вибирайте моделі з довгими й прямими зубцями.
  • Якщо потрібна для того, щоб визначити готовність м'яса в духовці, то слід пам'ятати про безпеку: ручка такої вилки повинна бути досить довгою, щоб ви не обпекли руки.
  • Коли вилка для м'яса (купити оптимальний і зручний варіант ви можете на сайті ars.ua) потрібна тільки для утримання страви і його нарізки, то довжина ручки не принципова.
    Якщо у вас є посудомийна машина, то купуйте лише ті кухонне приладдя, які можна в ній мити. Чи не будуть винятком і гаджет для м'яса і риби.
  • На Заході популярні й зручні "ведмежі лапи". Їх називають ще "кігті". Продаються парами. Є продовженням вашої руки, тому дуже зручні у використанні. Зроблені такі "гострі лапи" з нейлонового пластику. Цей матеріал настільки довговічний, що покупку ви зробите один раз за життя, не більше. Плюс "кулінарних пазурів" в тому, що ними ви можете не тільки перевертати продукти. Завдяки цьому кухонного гаджета можна різати та рубати предмети.
  • Нержавіюча сталь, термостійкий нейлон - ті матеріали, які зроблять вилку для сервірування не тільки зручною у використанні, але також і стильною. Таку вилку ви зможете тримати на трубі разом з іншими кухонними аксесуарами. Тільки в цьому випадку краще дотримуватися стилю, який вже присутній в кухні.

Вилка для м'яса - відмінний кухонний аксесуар, незалежно від вашого рівня кулінарної майстерності. Вони ідеально підходять для подрібнення свинини, курки, жаркого або індички. Ви можете використовувати їх, щоб піднімати будь-який з цих предметів.

Сучасні представники виготовлені з використанням високоякісних матеріалів, які виробники посилюють для поліпшення зносостійкості, стирання, твердості та міцності.

Ручки ергономічне спроєктований для комфорту і стійкості при роботі з гарячими продуктами.

Радимо звертати увагу також на гарантію виробника.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон