Багато хто віддає перевагу купити сито з нержавіючої сталі за його надійність і довговічність. Продаються моделі у вигляді кухля, різного діаметру, форми і функціональності. Нержавійка нейтральна, не боїться хімічних речовин, не вступає в реакцію з гарячим бульйоном.
Особливості вироби
Кухонне приладдя з нержавіючої сталі використовують професійні кухарі в дорогих ресторанах. Сито кухонне металеве характеризується як практичне, зносостійке, недороге. Нержавіюча сталь не окислюється, не боїться перепадів температури. Вона наділена антибактеріальними властивостями. З неї легко видаляється жир.
Популярні моделі з рукояткою, яка знімається, вона товста і зручна. Після струшування сітка повільно розгойдується з боку в бік. Завдяки механізму просіяти борошно можна швидко і просто, навіть якщо задіяти одну руку. При цьому не треба прикладати великих зусиль.
Показати ще
Згорнути