Щипці для м'яса

4 товарів

Щипці для м'яса — це кухонний аксесуар, необхідний для приготування стейків, відбивних та інших м'ясних страв. Вибирають такий предмет з урахуванням його зручності та експлуатаційних характеристик, від яких залежить стійкість до зносу та довговічність пристосування.

Як вибрати практичні щипці для м'яса

Процес приготування їжі - заняття творче та відповідальне, адже страва має бути не тільки смачною, а й красиво оформленою. Так, при обсмажуванні м'яса важливо подбати про те, щоб усі частини продукту були рівномірно просмажені. Щоб швидко перевернути на сковороді напівфабрикат потрібно використовувати спеціальні щипці для м'яса.

Цей невеликий пристрій оснащений довгими "лапками" і зручною робочою частиною для захоплення продукту. Для його виробництва використовують термостійкі матеріали, стійкі до розжареної олії та жиру. Найбільш популярні з них наступні види:

  • нержавіюча сталь — міцний матеріал інертний до жару, кислот, солі;
  • метал з антипригарним покриттям - підходить для сковорідок з тефлоновим та керамічним напиленням;
  • жаростійкий силікон.

Купити щипці для м'яса та моделі кухонних пінцетів для риби, щипців для цукру, спагеті та чайних пакетиків можна у нашому інтернет-магазині. Доставка здійснюється по всій Україні в максимально короткі терміни.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон