Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:00

  2. Показати ще...
Сторінка
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Правильне використання прянощів і спецій на кухні - це справжня наука.

Щоб досягти вершини кулінарного мистецтва, її потрібно освоїти.

Використовувані прянощі ні в якому разі не повинні глушити натуральний смак і аромат їжі, вони потрібні для акцентування, посилення смаку їжі.

Ароматичні властивості пряних спецій безпосередньо залежать від ступеня помелу і зберігання в них ефірних масел. Свіжозмелені прянощі (перець горошком, перець запашний, білий та інші) надають страві тонкий, приємний аромат.

Сьогодні сучасна кухня - це не тільки комплекс функціонального обладнання і якісних меблів, але і зручні естетичні кухонні дрібниці. Однією з них на вашій кухні може стати класичний або ексклюзивний багаторазовий млинок для спецій.

Млинок для спецій - не тільки зручний подрібнювач солі і прянощів, але також ефектна і стильна дрібниця не кухні.

Одноразові млинки - це невеликі, зручні ємності зі скла або пластику. Вони продаються наповнені травами, приправами для випічки, м'ясних, рибних страв, пікантних соусів, салатів і т.д. Перевагою є компактність і простота робочого механізму. Але деякі прянощі втрачають аромат відразу ж через місяць - два. Плюс до всього вплив теплого повітря, світла і вологи на кухні приведуть до ще більш короткого терміну зберігання спецій.

Замінити непридатні спеції в одноразових ручних млинках неможливо.

Ці ж спеції і прянощі в цілісному вигляді (навіть великі розфасовки) можуть довго зберігатися (від двох до п'яти років) в сухих, темних шафах, а також в холодильнику.

Швидко подрібнити потрібну кількість допоможе ручний багаторазовий млинок для спецій.

На що потрібно звернути увагу при виборі?

  1. Механізм. Ручні млинки працюють за рахунок зубців. Бажано щоб механізм подрібнення, жорна, були міцними і мали режим регулювання помелу. Така функція дає можливість підтягти або ж послабити гвинт. Гвинт може знаходиться на ручці, в бічній частині корпусу або в будь-якому іншому місці.
  2. Матеріал. Існує безліч різноманітних моделей з дерева, кольорового скла, металу, пластику. Авторські шедеври, власна або дизайнерська фантазія, прикрасить інтер'єр домашньої кухні на ваш розсуд.

Не забувайте, актуальним є млинок для спецій 2 в 1, в його конструкцію входять потужні подвійні жорна. Така дробарка якісно і практично без відходів видасть вам ароматну прованських сіль з перцями або будь-яку бажану приправу.

Показати ще
Згорнути

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон