Ступки та пестик для спецій у Чернігові

11 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Ступка — просте пристосування для подрібнення чи перетворення в пюре продуктів. Виготовляється з нешкідливих матеріалів, що характеризуються міцністю, довговічністю. Моделі, представлені на сучасному ринку, відрізняються формою, дизайном і функціональністю, однак обов'язково повинні бути сертифікованими та безпечними для використання. Інтернет-магазин АРС пропонує широкий вибір товарів та доставку в усі регіони України обраним клієнтом перевізником.

Характеристики ступок для спецій

Ступка для спецій оформляється у світлі чи темні тони. Зазвичай робиться вона розміром 7-12 см, так щоби було зручно тримати в руці. Найкраще готувати в ній трави, перець, сіль, суміші, безпосередньо перед їх використанням. При виборі моделі враховують її форму, особливості товкачика, наскільки нею комфортно користуватися. Важливо врахувати й вид матеріалу, з якого виробляють виріб.

В каталозі АРС є ступки для спецій з різноманітних матеріалів:

  • мармуру;
  • дерева;
  • граніту;
  • кераміки;
  • порцеляни.

Популярністю користуються мармурові вироби. Виготовлені вони різного розміру, зазвичай масивні, важкі, стійкі. Товкач мармуровий важкий, зручно лежить в руці. У них легко і просто подрібнювати тверді горіхи, насіння.

Гранітні моделі відрізняються привабливим зовнішнім виглядом. Камінь твердий, тож впорається з перемелюванням будь-яких спецій. Дерев'яні вироби мають пористу структуру. Вони вбирають запахи, олії, тому їх очищають від залишків спецій після кожного подрібнення.

Порцелянова ступка кухонна зручна у використанні, важить мало, але може розбитися при падінні. Таке кухонне приладдя виглядає стильно і привабливо. Порцеляна не призначена для роздрібнення твердих приправ. У цьому плані кам'яні вироби кращі і якісніші. Вони не вбирають вологу, масла і запахи, не вступають в реакцію з продуктами та з кислотами. Кам'яна модель придатна для приготування різноманітних сумішей та соусів.

Особливості ступок для спецій

Сьогодні можна купити ступку універсального призначення або для строго визначених цілей. Вибираючи посуд для подрібнення спецій, потрібно визначитися, які суміші, приправи та трави будуть готуватися найчастіше. Краще придбати кілька виробів, виготовлених з різних матеріалів, наприклад, каменю і дерева, порцеляни та кераміки.

Бажано, щоб товкач був зроблений з того ж матеріалу, що і ступка. Він повинен зручно і міцно сидіти в руці, щоб не натирати мозолі. Окрім відмінних експлуатаційних характеристик, ступка й товкачик повинні мати привабливий зовнішній вигляд. Мармур і граніт чудово дивляться на кухні будь-якого дизайну. Це практичні матеріали, які легко і просто очищаються. Дерев'яні вироби часто прикрашаються орнаментом. Керамічні характеризуються як безпечні для здоров'я, адже це екологічно чистий матеріал. Вони виготовлені з глини та інших природних безпечних компонентів.

Кераміку покривають міцною глазур'ю. Її фарбують в яскраві кольори, прикрашають малюнками. Ступка з товкачиком зазвичай мають спеціальне покриття. Для цього використовується емаль, стійка до подряпин, механічного впливу. Міцні якісні вироби витримають температуру -20 і +250 градусів. Їх можна мити в посудомийній машинці.

Гранітні моделі для спецій виділяються кольором і природними візерунками каменю. Порцелянові виглядають витончено і вишукано. Дерево витримує сильні удари. Внутрішні стінки, дно чаші гранітної, основа товкачика робляться грубими, слабо шліфуються для якісного і легкого подрібнення продуктів.

Зовнішня частина каменю полірується гладко. Ціна на ступку залежить від того, з якого матеріалу вона зроблена, від його вартості й складності технології виготовлення. Чималу популярність отримали вироби компаній:

  • BergHOFF;
  • Bohmann;
  • CILIO;
  • Emile Henry;
  • Gipfel.

Якісна ступка з товкачиком служить незамінним інструментом для цінителів спецій і прянощів. Її придбання допоможе зважитися замінити покупку готових порошків невідомого походження. В процесі перетирання прянощів, горіхів або трав, виділяються натуральні аромати й олії, які при тривалому зберіганні випаровуються, тому різниця в смаку і запаху готових страв буде дуже сильно помітна. Вибрати та купити ступку для спецій ви можете на сайті ars.ua у будь-який зручний для вас час.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон